top of page
Поиск
  • Фото автораViverTonick

Понеділок

Сьогодні ми відвідали Криворізький Педагогічний Університет.


Криворізький державний педагогічний університет— один із провідних вищих навчальних педагогічних закладів в Кривому розі та Україні. Засновано у 1930 році як Криворізький інститут професійної освіти.

За роки свого існування виш підготував близько 50 тисяч фахівців для освіти, що працюють у загальноосвітніх школах, профтехучилищах, позашкільних навчально-виховних закладах та інших навчальних закладах. Понад 70 % вчителів Дніпропетровській області

є випускниками університету


Спочатку ми пішли у музей опудал на базі Криворізького Педагогічного Інституту. Там було багото різних дивних та кумедних опудал. Ось декілька фотогрфій.



Потім ми пішли на робототехніку. Ми збирали одного робота на двох учнів. Збирали ми роботів з конструктору LEGO Mindstorms.


LEGO Mindstorms — конструктор (набір сполучених деталей і електронних блоків) для створення програмованих роботів. Вперше він був представлений компанією LEGO в 1998 році. У 2006 році світ побачила модель LEGO Mindstorms NXT 1.0, в 2009 — LEGO Mindstorms NXT 2.0, а в 2013 — LEGO Mindstorms EV3.

Набори LEGO Mindstorms комплектуються стандартними деталями LEGO — це балки, вісі, колеса і шестерні. В комплекті також представлені сенсори, двигуни і програмувальні блоки. Набори поділяються на базові і ресурсні.


Пізніше ми пішли малювати на 3D ручках. Я та Гліб намалювали прапори України.

3D-ручка або 3Doodler — інструмент, що здатен малювати пластиком 3D-

об'єкти. Розроблений Пітером Ділвортом, Максвелом Боугом і Деніелем Коуеном із «WobbleWorks». Інструмент працює шляхом видавлювання нагрітого АБС пластика, який майже миттєво охолоджується у тверду, стійку структуру, дозволяючи створювати тривимірні предмети. Він використовує пластикову нитку, що виготовляється або з акринітрил-бутадієн-стирену («ABS»), полілакти кислоти («PLA»), або «FLEXY», термічного поліуретану («ТПУ»), який плавиться й пізніше охолоджується за допомогою запатентованого процесу при переміщенні через перо, яке може бути використане для створення 3D-об'єктів вручну.[1] 3Doodler описаний як клейовий пістолет для 3D-друку.



8 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Четверг

Середа

bottom of page